Welcome to VATSIM Scandinavia – finnish

Translations:
       

Tervetuloa VATSIM Scandinavian kotisivulle, joka on tanskan, suomen, islannin ja ruotsin VACC:n VATSIM verkon edustaja. Näiltä sivuilta löydät tietoa kuinka voit päästä lentäjäksi tai lennonjohtajaksi VATSIM Scandinavian puitteissa. Sivustolta löytyy myös kaikki tarvittava tieto lentämiseen liittyen ilmatilassamme.

VATSIM Scandinavia on osa VATSIM:in Euroopan divisionaa yhdessä englannin ja venäjän VATSIM organisaatioiden kanssa. Yhdessä tuotamme ilmaista maailmanlaajuista lennonjohtopalvelua Flight Simulator:lla verkossa lentäville lentäjille.

Sivustomme on pääsääntöisesti englanninkielinen. Kysymyksiä saa toki esittää eri kielillä.

Tervetuloa VATSIM Scandinavian puolesta ja toivottavasti viihdytte ilmatilassamme.

Kuinka liittyä meihin…
Kiitoksia kiinnostuksesta VATSIM Scandinaviaa kohtaan. Olemme jatkuvasti etsimässä uusia lentäjiä ja lennonjohtajia Scandinaviasta, Euroopasta tai muualtakin maailmasta!

Voidaksesi liityä VATSIM Scandinaviaan on sinun aluksi varmistuttava, että VATSIM tilisi on kunnossa. Jos et vielä ole VATSIM:n jäsen (maailmanlaajuinen organisatio) ole ystävällinen ja vieraile heidän nettisivullaan klikkaamalla tästä.

Tarkistaakesi oman VATSIM tilisi klikkaa tästä. syötä oma ID.si ylhäällä olevaan laatikkoon ja klikkaa “Lookup”. Jos tilisi on merkitty ”Europe – Europe (except UK) – Scandinavia vACC/vARTCC”, kaikki on silloin kunnossa ja voit pyytää päästä lennonjohtokoulutukseen ottamalla yhteyttä koulutuspäällikköön yhteydenottosivulla.

Jos tilisi ei ole kunnossa / oikein mene “VATSIM Division Deployment” sivustolle klikkaamalla tästä. Seuraa annettuja ohjeita säätääksesi asetukset oikein (VATSIM Scandinavia). Jos saat viestin, että kuulut jo johonkin divisionaan on sinun lähetettävä sähköposti vateud4@vateud.net osoitteeseen ja ilmoitettava, että haluat olla VATSIM Scandinavian jäsen. Tämän jälkeen sinut siirretään oikeaan divisionaan.

Yhteisö ja yhteydet:
Lentämisen ja lennonjohtamisen lisäksi voit olla mukana monella eri tavalla. Kannustamme kaikkia jäseniämme liittymään “Team Speak” ohjelmaan. Halutessasi voit olla suoraan yhteydessä henkilökuntaamme.

Siirry forumille
Team Speak informaatio
Henkilökunta

Lentäjille:

Scandinaviassa lentämiseen tarvittava tieto löytyy;

Kartat
Lentoasemien tiedot

Lennonjohto:

Lennonjohtamiseen löytyy kaikki lataukset menetelmät ja ohjeistukset;

Lataukset
Ohjeet ja menetelmät

NEW TEAMSPEAK SERVER ADDRESS -> TS.VATSIM-SCANDINAVIA.ORG
TAS - Training Administration System, now receiving and handling all training requests in VATSIM Scandinavia, more info here!